Jouw mening teltMeedenken over Cromvoirt, Helvoirt en Vught

Over dit platform

Plannen genoeg in onze gemeente. En jij kunt daar ook over meedenken en -praten. Zo maken we de plannen beter en krijgen de besluiten van de gemeente meer steun.  Met elkaar in gesprek zijn, draagt daaraan bij. Dat kan persoonlijk, maar ook online, zoals op dit platform.

Meedenken en meedoen

Op dit platform vind je de projecten waarop je kunt reageren of waaraan je mee kunt doen. Per project zijn daarvoor verschillende mogelijkheden. Soms kun je stemmen of een punt markeren op een kaart. Soms kun je vragen stellen of liken. De vorm hangt af van het project en de mogelijkheden om mee te denken.

Beheer en functie

De gemeente Vught is eigenaar en beheerder van het platform. Je vindt hier dus vooral projecten waarover de gemeenteraad of het college van burgemeester en wethouders een besluit moeten nemen. Door de reacties en bijdragen van inwoners en belanghebbenden, onder meer op dit platform, krijgen zij een goed beeld van de wensen, ideeën en belangen van de samenleving. Zo kunnen ze hier bij de totstandkoming van plannen en beslissingen rekening mee houden.

 

Cookie-instellingen